"Capul copilului nu este un vas pe care să-l umpli, ci o făclie pe care s-o aprinzi astfel încât mai târziu să lumineze cu lumină proprie " Plutarh

Joacă-te isteţ

revistă de informare şi formare editată de "Asociatia Parintilor din Bucuresti"

Editorial

Un infinit de BINE gândind altfel! ( 28/02 )

Un bun prieten era atent tot timpul la telefon şi când acesta suna era pregătit să alerge pentru a răspunde.

Se întâmpla de mult, atunci când nu existau decât telefoane fixe şi sonerii pentru a fi auzite. Astăzi tehnologia ne permite să alegem dacă  răspundem sau nu la un apel.

 

L-am întrebat de ce e pregătit tot timpul să fugă pentru a răspunde la telefon.

A spus : Apelul pe care îl aştept eu poate veni o dată în viaţă sau…. niciodată. Acesta ar putea să-mi schimbe radical tot restul vieţii. O invitaţie pentru cei ce au urechi să înţeleagă......

 

Orice idee benefică ajută. Sunt ani de când pun seminţe, din când în când ele mai şi încolţesc. Important pentru mine este să le semăn. Fiecare va încolţi atunci când îi va veni rândul. Nimic nu este întâmplător . Dacă ar încolţi când nu trebuie s-ar usca în câteva zile şi apoi ar pieri.

[citeste articol]

2009 O noua provocare ( 31/01 )

 

Suntem obişnuiţi să ne dorim un an mai bun decât cel care a trecut şi cu mai multe împliniri pentru cel ce  îi va urma. Este firesc pentru că asta înseamnă progres.

 
2008 a fost un an excepţional pentru unii dar şi un început de declin pentru alţii. Pentru fiecare însă a fost o lecţie pe care, dorim sau nu, o adăugăm experienţei noastre.
 
[citeste articol]

Gânduri bune ( 24/06 )

Explozia de bucurie prilejuită de apariţia primului număr al acestei reviste, ne umple pe toţi de voioşie, dorinţă de bine şi frumos.

Mulţumim tuturor celor care ne-au încurajat şi au făcut posibilă această clipă şi în special tuturor care au avut răbdare...

[citeste articol]
S
I
D
E

M
E
N
U
Casa Retro Menu

Pagina principala


Magazin online


Forum