"Capul copilului nu este un vas pe care să-l umpli, ci o făclie pe care s-o aprinzi astfel încât mai târziu să lumineze cu lumină proprie " Plutarh

Joacă-te isteţ

revistă de informare şi formare editată de "Asociatia Parintilor din Bucuresti"

Despre Casa Retro

Casa Retro export-import srl a fost înfiinţată în anul 1991. De la început, echipa noastră şi-a propus să fie cât mai aproape de clienţi şi practic, s-a dezvoltat odată cu creşterea interesului şi dorinţelor  acestora.

Anul 1995 a decis direcţia şi domeniul de activitate şi anume, produsele destinate educaţiei corecte a copiilor. An după an oferta noastră s-a îmbunătăţit astfel încât, astăzi ne putem bucura să oferim peste 10000 produse din domeniul jocurilor şi jucăriilor educative, creative, logice şi de divertisment.

Urmare a răspunsului primit de la beneficiarii noştri, putem afirma că avem cea mai bogată ofertă de seturi, materiale şi accesorii pentru bricolaj artistic din România. Produsele sunt atent selecţionate de pe piaţa internaţională, nota finală fiind dată în propriul atelier de creaţie şi producţie.

Urmărind trendul european precum şi dorinţele clienţilor, dezvoltăm în fiecare sezon noi produse specifice. Satisfacţia recunoaşterii o avem de la şcoli, grădiniţe, fundaţii şi organizaţii, şcoli străine şi ambasade, unităţi pentru copii cu probleme speciale, dar nu în ultimul rând de la părinţi şi bunici.

Oferta noastră bogată de jucării şi jocuri educative a fost un real sprijin pentru părinţi în dificila sarcină de a educa corect copii într-o vreme în care tentaţiile sistemului şi tehnologia şi-au pus amprenta, de multe ori nefastă, asupra celor mici. Casa Retro îşi doreşte să ofere o alternativă, a educaţiei clasice, în care jucăriile din lemn sau din tablă, păpuşile textile sau cele din porţelan, jucăriile fabricate artizanal din diferite materiale, jocurile de familie, erau la ordinea zilei. Nu am uitat nici de bucuria zilelor festive, oferta noastră de produse specifice numărând sute de tipuri şi modele.

Nimeni, nicicum şi nicicând, nu va putea înlocui plăcerea şi relaţia interumană a unor prieteni aflaţi în jurul unui joc cu piese din lemn, cu acelaşi joc aflat pe monitoare conectate prin intermediul unor inerte hight-tech-uri on-line.

Aşa cum moda retro revine în multe domenii, la fel Casa Retro îşi doreşte să redimensioneze educaţia prin joacă, pornind de la vremurile când oamenii erau mai buni, mai înţelepţi..., mai oameni. Cei fericiţi sunt cei ce nu uită să fie copii chiar şi la vârsta a treia şi de aceea multe dintre produsele noastre fac o adevarată punte între generaţii.

Cum nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea nici noi nu putem afirma că facem acest lucru, dar cu siguranţă ceea ce  oferim este, pentru cei ce ne înţeleg demersul, o oază de fericire.

Pentru realizarea proiectelor noastre ne bucurăm oricând să primim criticile dumneavoastră constructive şi de ce nu, să vă alăturaţi echipei noastre.

Pentru noi, fiecare părere contează!

Sus

S
I
D
E

M
E
N
U
Casa Retro Menu

Pagina principala


Magazin online


Forum