"Capul copilului nu este un vas pe care să-l umpli, ci o făclie pe care s-o aprinzi astfel încât mai târziu să lumineze cu lumină proprie " Plutarh

Joacă-te isteţ

revistă de informare şi formare editată de "Asociatia Parintilor din Bucuresti"

Galeria Basil

 

B A S I L  cinci litere ce pot fi prezentate simplu: BINE, Armonie, Sensibilitate, Inedit, Linişte sufletească. Doi oameni, două inimi, un ideal.
 
Asemenea unui tablou de mare valoare realizat prin încrucişarea a cinci tuşe de culore aşezate de penelul unor inimi mari, GALERIA BASIL este ca o lumininiţă de speranţă în mijlocul unui Bucureşti din ce în ce mai gri, a cărui “coloratură” ne duce zilnic în pragul insuportabilului.
 
Vestea că BASIL ne pregăteşte un mărţişor special m-a bucurat enorm. Într-un moment în care mulţi se simt disconfortabil din cauza situaţiei socio-economice, cei doi oameni minunaţi - Luminiţa şi Bogdan Vasile - ne poftesc începând cu 1 martie în cea de a doua locaţie. Mă bucur mult deoarece munca lor a fost răsplătită. Numărul crescând al celor ce le-au înţeles mesajul au determinat apariţia celei de a doua oază de BINE.
 
Fii ceea ce vrei să devii   este dorinţa şi mesajul transmis de cei doi inimoşi. BASIL ART  va oferi atât copiilor cât şi adulţilor posibilitatea de a se descoperi, de a înlocui banalul cotidian cu momente de adâncă trăire. Cursurile de pictură, desen, colaj, modelaj, icoane pe lemn şi sticlă sunt doar câteva repere pentru a vă determina să le faceţi o vizită.
 
Şi vă asigur că nu veţi regreta.
 
 

Sus

S
I
D
E

M
E
N
U
Casa Retro Menu

Pagina principala


Magazin online


Forum