"Capul copilului nu este un vas pe care să-l umpli, ci o făclie pe care s-o aprinzi astfel încât mai târziu să lumineze cu lumină proprie " Plutarh

Joacă-te isteţ

revistă de informare şi formare editată de "Asociatia Parintilor din Bucuresti"

Colecţii şi colecţionari

O colecţie poate fi pornită oricând de la doar câteva obiecte. Ceea ce face ca o colecţie să sporească este dorinţa şi pasiunea.

Fie că sunt simple pietre colectate în excursiile din vacanţe, şerveţele sau cărţi poştale, fie că sunt automobile fabricate la începutul secolului trecut, toate, pe lângă bucuria rememorării unor momente plăcute, mai au şi un alt mare dar şi anume, contactul dintre oamenii acestei lumi care împărtăşesc aceleaşi pasiuni.

Dorim prin această rubrică să vă trezim dorinţa de a cunoaşte oameni cu care să puteţi comunica despre pasiuni comune, internetul fiind o cale simplă de întâlnire, chiar dacă fizic sunt la mii de kilometri.

Pentru început vă voi prezenta colecţia Anisiei de „MUMULICI” (văcuţe). Pasiunea pentru „Mu-Mu” a pornit pe la 3 luni când a primit în dar o văcuţă de pluş. Devenită peste timp prietena sa nedespărţită, bătrâna mumulică care a suferit multe „operaţii estetice”, a reprezentat startul unei colecţii impresionante pe tema văcuţe.

Fără a fi mumudependentă, Anisia se bucură de orice „achiziţie”. Noua piesă din colecţie este prezentată tuturor „prietenilor”, fie păpuşi, fie alte jucării, făcând astfel ca minunatul univers al ei să expandeze. Poveştile care se nasc sunt minunate iar castelele clădite ad-hoc sunt locul unor baluri în care mumulicile sunt invitate de onoare.

Pentru că îşi iubeşte deopotrivă toţi „prietenii”, mumulicile îşi aşteaptă rândul pentru a merge cu Anisia la plimbare.

Peste ani, copii şi nepoţii Anisiei vor savura poveştile cu mumulici şi cu siguranţă se vor bucura de o adevărată colecţie de jucării  păstrată cu grijă, dovadă a iubirii şi grijii pentru jucării.

Anisia la cei 4 anişori doreşte să întâlnească şi alţi colecţionari de mumulici.

Sus

S
I
D
E

M
E
N
U
Casa Retro Menu

Pagina principala


Magazin online


Forum